• We will be performing necessary maintenance on the forum and related hardware from Satuday 25th of September onward. Users might experience some downtime, which we will ensure that it is limited - if at all noticeable.

Confirmation To Verify You Like A Post Gots Ta Go

demlew

Well-Known Member
Can someone give me a screenshot or let me know what the confirmation box says?

I have tried this on Chrome and Firefox and liked everyone's posts on this topic with no confirmation dialogs popping up. I am not using any ad blockers or anything like that so if you do let me know which one you are using so that I can try and replicate the problem.

Thanks!

Hi! I'm having this same problem again. Also, when I selected your post and hit "Reply", it took me to a reply page and said my reply had been posted - though I hadn't written anything yet. I had to choose "edit" in order to actually write this message. Please help!

This has been happening for me since Monday (I use IE at work and Chrome at home - both have the same issue). TIA!
 

soulfusion

Well-Known Member
Same here. Also, I could not reply to this thread without replying to a specific post. My experience with that was as described by @demlew. When I thanked her post, I got the same message as described by others. I use chrome.


Hi! I'm having this same problem again. Also, when I selected your post and hit "Reply", it took me to a reply page and said my reply had been posted - though I hadn't written anything yet. I had to choose "edit" in order to actually write this message. Please help!

This has been happening for me since Monday (I use IE at work and Chrome at home - both have the same issue). TIA!
 

MzRhonda

Well-Known Member
Same here. Also, I could not reply to this thread without replying to a specific post. My experience with that was as described by @demlew. When I thanked her post, I got the same message as described by others. I use chrome.
Same here....I can not reply to posts without replying to a specific post which means it copies it like this did.

Also when doing so I got a message that said thanks for replying or something to that affect, which I hadn't yet, and then I had to click edit to actually type my reply.

Started happening yesterday and I have tried using IE and Chrome, no change.
 

Mingus

Well-Known Member
Ok, can you all let us know what's wrong with the forum? We can't like posts. We can't reply, etc. It's been like this all morning. It's take 12 steps to do anything.

Yeah, I just now had to reply to and post this first before being able to go into edit to actually add my message. This is very confusing and frustrating. I thought that I was the only one, but I see it's a more widespread issue. And I disabled all of my extensions, including adblock, in Chrome, Chromium and Firefox. It didn't seem to matter for any of them. The only thing that's working right now is either doing what I just said, replying and editing or using Chrome on my tablet. I'm not sure why Chrome on my tablet is so special that it would be working when nothing else appears to be.

eta: And having to confirm likes is getting really ridiculous. It's making me not want to like posts, and I'm a prolific liker.
 
Last edited:

Taleah2009

Well-Known Member
Hi! I'm having this same problem again. Also, when I selected your post and hit "Reply", it took me to a reply page and said my reply had been posted - though I hadn't written anything yet. I had to choose "edit" in order to actually write this message. Please help!

This has been happening for me since Monday (I use IE at work and Chrome at home - both have the same issue). TIA!

I am having this same exact issue! This is annoying
 

Sharpened

A fleck on His Sword
A temporary fix: Download a "user agent switcher" to install and set it to an Android phone function. The one for Firefox is HTC OneX.
 
Top