Is This Site Secure Or Not?

Discussion in 'Suggestions, Requests, Q and A' started by fletgee, Dec 3, 2018.

  1. fletgee

    fletgee Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,452
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Where ever I want to be.
    As I move around the forum the site keeps changing from secure to unsecure and back again.

    Why? Are we secure or not?

    fletgee
     
  2. Zuleika

    Zuleika - Staff Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    18,118
    Likes Received:
    133,282
    Trophy Points:
    113
    How is it changing from secure to unsecure? Could you please send me the URL that is unsecure, that will help us identify the error...
     
  3. Foxglove

    Foxglove A drop of golden sun

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    12,683
    Media:
    3
    Albums:
    1
    Likes Received:
    58,798
    Trophy Points:
    113
    Location:
    House of Targaryen
    I believe the hair forum and a couple other forums are public but others like the makeup forum, entertainment, etc are private and you can’t view unless you have a membership
     
    AnjelLuvs likes this.
  4. awhyley

    awhyley "Zexy Lover"

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    11,895
    Likes Received:
    34,455
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Nassau, Bahamas
    What's your browser? Are you using Google chrome?
     
  5. Theresamonet

    Theresamonet Well-Known Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    15,403
    Likes Received:
    171,021
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Chicago
    LdyKamz, GGsKin and Zuleika like this.
  6. dimopoulos

    dimopoulos Crazy Greek Staff Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    3,441
    Media:
    2
    Albums:
    1
    Likes Received:
    1,542
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charles Town, WV
    There is a member who added in their signature, an image from another site using *http://* not *https://*. This is why you see that message.

    If you are on a computer you can inspect the relevant thread (Chrome menu, Firefox etc) and then click the Network tab and refresh the page. You will see the resources that load under http.
     
    GGsKin and PhonyBaloney500 like this.

Share This Page